KÜTAHYA / SİMAV - Kuşu Nurullah Bayram Ortaokulu

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

Veli Randevu Sistemi

Öğrenci velilerinin okuldaki öğretmenlerle görüşme zamanlarını ayarlamak amacıyla bir okul randevu sistemi geliştirilmiştir. Okul internet siteleri üzerinde çalışacak olan sistemde, öncelikle okul yöneticileri öğretmenlerin randevu saatlerini ayarlayacaktır.

Veliler, okul internet siteleri üzerinden e-devlet kullanıcılarıyla sisteme giriş yaparak öğretmenlerin zaman çizelgesinde boş olan zaman dilimleri için randevu talebinde bulunabileceklerdir. Randevu alınacak haftadan önceki cuma günü öğleye sistem açık olacaktır.

Öğleden sonra okul yönetimleri öğretmenlere randevu saatlerini bildirecektir. Veli, sistem üzerinden giriş yaptıktan sonra randevu talep edebileceği gibi, aktif ve eski randevularını görebilecek ve günü gelmemiş randevusunu iptal edebilecektir.

İşleyiş şöyle gerçekleşecek;

1.Herhangi bir öğretmen ile görüşmek isteyen velimiz okulumuzun

adresli internet sitemize giriş yaptıktan sonra sol üst köşedeki Bağlantılar menüsü altındaki Okuldan Randevu al linkini tıklayacak.

2-Çıkan ekranda veli kendi TC Kimlik No'su ile e-devlet şifresini girecek.

3-Çıkan ekranda hangi öğretmenden randevu alacaksa seçip kaydederek randevu alma sürecini tamamlayacak.İptal etmek istese de aynı süreci takip edip iptal işlemini gerçekleştirebilecek.

Mrt

Okulumuz 6-A ve 8-A Sınıfı öğrencileri Dilimizin zenginlikleri Mart ayı etkinlikleri kapsamında pano hazırladılar ve Kelime Türetme oyunu oynadılar

Mrt

LGS deneme sınavlarımız son gaz devam ediyor

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulu ve Mehmet Akif Ersoyu Anma günü dolayısıyla okulumuzda düzenlediğimiz İstiklal marşını okuma yarışmasında dereceye girenleri ödüllendirdik

Mrt

Okulumuzda yangın ve deprem tatbikatı yapıldı.Tatbikat başarıyla tamamlandı

Mrt

Simav Rehberlik ve Araştırma Merkezinden Uzman Psikolog Yunus Emre Demit tarafından Öğretmen ve Velilerimize Kadına Şiddetin Önlenmesi (KADES) konulu seminer verildi

Milli eğitim bakanlığınca öğretmenlere hediye edilen önlüklerimiz geldi

OKULUMUZDA LOKMA HAYRI YAPILDI

Şühedanın ruhu şad olsun. Kuşu'da Faaliyetgösteren okul aile birlikleri lokma hayrında bulundu. Allah Hayırlarını kabul etsin.

Ock

ÇEDES Programı kapsamında Dinkültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Ramazan ORAS, Öğrencilerimizle cami ziyareti gerçekleştirdi.

Ock

15 Temmuz Şehitler haftası etkinlikleri kapsamında Beldemizde oturan Şehit yakınlarımızı ve Gazimizi ziyaret ettik

Ock

15 Temmuz Şehitler Haftası faaliyetleri kapsamında Beldemizden vatan uğruna kendilerini feda eden şehit kardeşlerimizi mezarları başında dualarla  andık.

Allahü Teala ali İmran suresi 169.ayette Şehitler için:"Siz onları ölü sanmayın,onlar diridirler." buyurmaktadir.Allah şehitlerimize gani gani rahmet eylesin